... ХЕРМЕС е бога, пратеник на Олимп, закрилник на всички, осмелили се да прекосят границите! ... 

Основахме Хермес Холидейс през лятото на 2007 година с много смелост и ентусиазъм. Водеше ни вярата във възможностите ни, защото е лесно да копираш добрите идеи, но креативният талант е уникален. 
Независимо от Вашия бюджет и стил на пътуване, ние имаме идея за пътешествие! 
Доверяваме се на дългогодишни партньори, проверени хотели и транспорт, компетентни водачи на нашите групи, доказани екскурзоводи по дестинации и не на последно място - няма да Ви заведем, там където не сме били! 
Вярваме, че хората пътуват за да срещат нови светове и да се докоснат до непознати обичаи и култури извън познатите маршрути; да се запознаят с местните, да попитат за техния живот, мечти, надежди и предизвикателства. Приятната страна на нещата е, че винаги има какво ново да научим. Ако имате идея, която не намирате в нашите оферти – споделете я! Ако вече не сме имали подобна програма, ние с удоволствие ще я подготвим. Разчитаме на Вас, за да поддържаме продуктите си свежи и вълнуващи. 
Целта ни е да се приберете в България доволни и да кажете на всички Ваши приятели и познати – Това беше ваканцията на живота ми! 
... И понеже човек живее, за да сбъдва мечтите си – споделете с нас следващата си мечта! Прекосете границите с Хермес Холидейс! 

Прикачени файлове:

Лиценз
Програма за лоялни клиенти
Застраховка Отговорност ТО 2016-2017
Сертификат БГ Застраховка ТО 2016-2017
Сертификат ENGL Застраховка ТО 2016-2017