ПОЧИВКА ЗА СЪРФИСТИ

"Сърфирането е за интуитивните, не за масата. То е за тези, които търсят перфектното усещане. Съвършеност в хващането на вълната, в навлизането в психиката на водата. Да намериш истински шампион във всичко това е да захванеш всеки с електроди по всички техни жизнени точки, да разчетеш резултатите и разбереш, че победителят всъщност е този, който се забавлява най-много..."

Фил Едуардс


 

Полети: 
 

·         Маршрута се уточнява при резервация, според свободните места в съответната икономична класа на пътуване; Пакетните цени са калкулирани на база най-ниските цени на самолетни билети. В случай, че не са налични места в необходимата класа за резервация на места по полетите, цената подлежи на препотвърждение или можете да изберете следваща дата на пътуване, за която има места.


Забележки: 
 

·         Период на пътуване: 01 МАЙ - 31 ОКТОМВРИ

·         Разписание на ферибот от Мале - от събота до четвъртък в 14:30 и 15:30 часа (вторник само в 14:30 часа). В петък фериботът тръгва в 22:30 от Мале. Разписание от Thulusdhoo - от събота до четвъртък в 07:20 и 07:30 часа. В петък в 14:30 часа от Thulusdhoo.

·         Всички цени се заплащат в лева по курса на БНБ за деня. Плащането може да се извърши в брой или по банков път или с кредитна/дебитна карта. Върху цените не се начислява ДДС.

·         При пътуване от България до Малдиви не са необходими имунизации и на границата не се изисква имунизационна книжка.

·         Паспортен и визов режим: валиден паспорт мин. 6 месеца от датата на пътуване.

·         Хермес Холидейс предлага допълнителна застраховка отказ от пътуване, която гарантира предплатените от Вас суми при евентуален провал на пътуването и представлява 2,6 % от сумата за пътуването;

 

Моля, изберете хотел, дата на настаняване, брой туристи, брой деца и възраст на децата.

 • Batuta Maldives Surf View Guest House

  Batuta Maldives Surf View Guest House се намира на самия плаж на остров Thulusdhoo и ще Ви посрещне в семпло обзаведени стаи със самостоятелна баня. Тук Ви очакват също тераса за слънчеви бани и ресторант.

  Стаите предлагат климатик и вентилатор на тавана. Във всяка Ви очаква самостоятелна баня с душ с топла и студена вода. Къщата за гости осигурява спално бельо и хавлии. Всеки ден на гостите се предоставя 1 безплатна бутилка вода от 1,5 литра.

  Ресторантът на къщата за гости сервира малдивски специалитети и западна кухня.

  Те могат да релаксират на слънчевата тераса на 2-рия етаж. На тяхно разположение има също сърф инструктори и денонощна рецепция. Batuta Maldives Surf View предлага пране на дрехи срещу допълнително заплащане.

  Виж още
  1758.00
  цени от, лв

  Резервирай