FERRARI WORLD И YAS WATERWORLD

1 ДЕН 
Директен полет от София до Обединени Арабски Емирства. Кацане на летище Дубай World Center, посрещане от представител на фирмата-партньор на Хермес Холидейс АД, трансфер до Абу Даби, хотел Yas Viceroy Abu Dhabi и настаняване. Нощувка. 

2 ДЕН - 4 ДЕН 
Закуска. И свободно време за посещение на едни от най-вълнуващите увеселителни паркове Ferrari World и Yas WaterWorld. 

5 ДЕН 
Закуска, освобождаване на хотела на обяд и трансфер до летището за полет ot Дубай World Center - София. 
 


 

Примерно полетно разписание: 

SOF вторник  12:40 DXB  18:35
DXB  събота 19:10  SOF  23:30

Разписанието подлежи на препотвърждение.

Забележки:

При желание доплащане за допълнителни нощувки в Дубай; 

ВАЖНО!!! 

- За деца под 18 години, придружени от родители, се изисква нотариално заверен акт за раждане, преведен на английски език.

- За деца под 18 години, пътуващи непридружени от родители, се изисква нотариално заверено родителско разрешение детето да напусне страната, преведено на английски език.

- Считано от 22 март 2014 г., българските граждани, притежатели на обикновени паспорти, могат да пътуват за Обединените арабски емирства без предварително съгласувани визи. Те ще могат да получават еднократно безплатни визи за престой от 30 дни при пристигането си на гранично-пропускателните пунктове на страната.

Повече инфо: http://www.mfa.bg/ 

- Деца, настанени на отделно легло в двойна стая заплащат цена като за трети възрастен. *Пакетните цени за деца са при настаняване в една стая с двама възрастни на стандартното обзавеждане на стаята.

- Всички цени се заплащат в лева по курса на БНБ за деня. Плащането може да се извърши в брой, с карта или по банков път. Върху цените не се начислява ДДС.

- При пътуване от България в ОАЕ не е необходимо да бъде извадена предварително виза. Същата се получава на място на летище в Дубай!

- При пътуване от България в ОАЕ не са необходими имунизации и на границата не се изисква имунизационна книжка.

- Минимален брой туристи - няма.

- Цените за полетите София-Дубай-София са базирани на най-ниските класи и се препотвърждават след конкретна резервация. В случай, че няма места в тези класи, се предлага алтернативен вариант.

 

  
 

Моля, изберете хотел, дата на настаняване, брой туристи, брой деца и възраст на децата.