Малдиви - PARADISE YOUR LEGS...

ДЕН 1 СОФИЯ - МАЛЕ 
Полет София – Мале. След кацане на летището в Мале - посрещане от представител на компанията-партньор на Хермес Холидейс. Трансфер до хотел Six Senses Laamu 5*. Нощувка. 

ДЕН 2 - ДЕН 7 ОСТРОВ ЛААМУ
Дни на безгрижие на острова. Препоръчваме Ви да се включите в допълнителни екскурзии на територията на острова или до съседни острови.

ДЕН 8 МАЛЕ - СОФИЯ
Закуска. Трансфер до летището за полет до София. 

 


 

Полети: 

Маршрута се уточнява при резервация, според свободните места в съответната икономична класа на пътуване; Пакетните цени са калкулирани на база най-ниските цени на самолетни билети. В случай, че не са налични места в необходимата класа за резервация на места по полетите, цената подлежи на препотвърждение или можете да изберете следваща дата на пътуване, за която има места.


Забележки: 

- В стаите ежедневно се зарежда – минерална вода, чай и кафе;

- Всички цени се заплащат в лева по курса на БНБ за деня. Плащането може да се извърши в брой или по банков път или с кредитна/дебитна карта. Върху цените не се начислява ДДС.

- При пътуване от България до Малдиви не са необходими имунизации и на границата не се изисква имунизационна книжка.

- Паспортен и визов режим: валиден паспорт мин. 6 месеца от датата на пътуване.

- Хермес Холидейс предлага допълнителна застраховка отказ от пътуване, която гарантира предплатените от Вас суми при евентуален провал на пътуването и представлява 2,6 % от сумата за пътуването;

Моля, изберете хотел, дата на настаняване, брой туристи, брой деца и възраст на децата.

 • Six Senses Laamu

  Климатизираните вили имат красив дизайн и разполагат с баня на открито с дъждовен душ, в която гостите могат да си вземат душ под звездите. Частните канапета и шезлонги позволяват на гостите да се насладят на малдивското слънце сред комфорта на своите вили.

  Комплекс Six Senses Spa разполага със стилни стаи за индивидуална терапия и предлага аюрведически процедури и отпускащи масажи за тяло. Комплексът предлага и модерен фитнес център, павилиони за йога и център за гмуркане на място.

  Ресторант LEAF сервира модерни средиземноморски ястия, приготвени от пресни органични продукти, а във винена изба Altitude можете да се насладите на първокласни вина и сирена.

  Виж още
  5866.00
  цени от, лв

  Резервирай